UXDE dot Net Wordpress Themes

Sneg spremljal strokovno srečanje naročnikov in izvajalcev zimskega vzdrževanja cest

Podjetje Kahlbacher, ki ga v Sloveniji zastopa Svet strojev na čelu z Mitjem Gračarjem, je bilo letošnji gostitelj strokovnega srečanja naročnikov in izvajalcev zimskega vzdrževanja cest. Zagotavljanje kakovosti in zadovoljstva kupcev nas je spremljalo oba dneva v Kitzbuhlu. Oboje smo lahko opazovali tako v podjetju Kahlbacher, kot v hotelu, kjer smo bili nastanjeni. Od kakovosti Kahlbacherjeve mehanizacije, do najdrobnejšega detajla v hotelu.

Zimsko službo v Avstriji sta udeležencem strokovnega srečanja naročnikov in izvajalcev zimskega vzdrževanja cest predstavila predstavnik ASFINAGA in predstavnik občine Saalfelden. Predstavila sta zakonodajo in normative za zimsko službo in poudarila, da so za dobro zimsko službo pomembni dobra oprema, dobra organizacija in usposobljeni ljudje.

Po predavanjih smo si ogledali proizvodnjo mehanizacije za zimsko vzdrževanje cest v podjetju Kahlabcher.

Oba dneva je snežilo. Na poti domov nas je presenetila zaprta cesta čez prelaz, čeprav snega ni bilo več kot deset, petnajst centimetrov. Medtem, ko je voznik obračal avtobus, sta do prelaza priplužila dva pluga, ki sta se ob zapori obrnila, čeprav smo upali, da sta na poti čez prelaz. Če že nismo mogli čez prelaz, smo imeli priložnost voziti takoj za Kahlabherjevima plugoma in opazovati kaj in kako počnejo.

 

 

 


 

 

Koristne povezave