Zimska služba – iz prakse za prakso

Zimska služba - iz prakse za prakso

Datum
22.01.2015
9:30 - 13:00

Lokacija
Plaza Hotel Ljubljana, Ljubljana

Kategorija
Ostala izobraževanja

Opis dogodka


Spoštovani,

v času izvajanja zimske službe smo pripravili predavanja in strokovno razpravo na temo aktualnih vprašanj pri izvajanju zimske službe. Predavanja z razpravo bosta vodila Pavle Hevka z Direkcije RS za ceste in dr. Franc Švegl, Amanova d.o.o.

IZ PRAKSE ZA PRAKSO
Na osnovi primerov iz prakse bomo spregovorili o pravilni uporabi posipnih materialov, tako soli kot drobljenca. Obravnavali bomo preventivne ukrepe v zimski službi, najpogostejše težave in napake, ki se pri izvajanju zimske službe pojavljajo v praksi. Nedavna množična prometna nesreča na avtocesti pri Postojni odpira vprašanja o preventivnih ukrepih na področjih z močnim vetrom.

Pri izvajanju zimske službe morata dobro sodelovati naročnik in izvajalec, ki morata zagotavljati, da bodo finančna sredstva za zimsko službo pravilno porabljena in bo zagotovljen ustrezen nivo zimskega vzdrževanja cest.

Vabimo vse, ki ste odgovorni za zimsko službo na državnih in občinskih cestah, vodje vzdrževalnih baz in delavce na terenu, predstavnike občin, komunalnih podjetij, cestnih podjetij, drugih zasebnih podjetij, ki izvajajo zimsko službo na občinskih cestah, vse podizvajalce udeležene v zimski službi.

Predavanja z razpravo bodo potekala od 9.30 do 14.00 ure.

Program:
Delovanje in pravilna uporaba soli in drobljencev v zimski službi
Preventivni ukrepi v zimski službi
Najpogostejše napake in težave pri izvajanju zimske službe
Finančna sredstva in nivo zimskega vzdrževanja cest
Nadzor nad delovanjem zimske službe

Predavatelja:
Pavle Hevka, Direkcija RS za ceste
dr. Franc Švegl, Amanova d.o.o.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Prijave sprejemamo najkasneje do 16. januarja 2015 oziroma do zapolnitve mest po e-pošti: info@educenter.si, preko spletne strani ali po pošti na naslov: EDUCENTER d.o.o., Mesarska cesta 40, 1000 Ljubljana.

Število mest je omejeno. Upoštevali bomo vrstni red prijav. Pisne odjave upoštevamo tri delovne dni pred izvedbo, sicer zaračunavamo administrativne stroške v višini 30% kotizacije. Pri neudeležbi brez odjave kotizacije ne vračamo.

Več informacij dobite po telefonu 041 348 364 ali na info@educenter.si

Prijavnica zimska služba v praksi

KOTIZACIJA

Kotizacija znaša 120,00 EUR in vključuje DDV in postrežbo med odmorom.

Kotizacijo nakažite najkasneje do 21. januarja 2015 na transakcijski račun SI56 3400 0101 5589 394, sklic 00 202-15, proračunski uporabniki pa v 30. dneh po prejemu računa. Ostali podatki za plačilo: EDUCENTER d.o.o., Mesarska cesta 40, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI88503313.

 

Prijava na: Zimska služba – iz prakse za prakso

Prijave za dogodek so zaprte.

Zemljevid


Nalaganje mape ....