Zaplužimo v novo sezono – ekskluzivni spretnostni preizkus voznikov snežnih plugov

Zaplužimo v novo sezono - ekskluzivni spretnostni preizkus voznikov snežnih plugov

Datum
14.11.2018
9:00 - 14:30

Lokacija
AMZS Center Varne Vožnje, Vransko

Kategorija

Opis dogodka


 

Zima prihaja. / Winter is coming. (Game of Thrones)

»Zaplužimo v novo sezono.«

Ekskluzivni spretnostni preizkus voznikov snežnih plugov 

 

Gre za prvi tovrstni spretnostni preizkus v pluženju s snežnimi plugi v Sloveniji. Najbolj drzni vozniki snežnih plugov se bodo pomerili na posebnem poligonu pod budnim očesom strokovne žirije AMZS. Zmagovalec bo ob koncu tekmovanja prejel »Kristalni pokal«  za najbolj spretnega voznika snežnega pluga v Sloveniji v letu 2018.

Namen tovrstne prireditve je opozarjanje širše in strokovne javnosti o pomenu izvajanja zimske službe ter o izzivih, s katerimi se upravljalci zimske službe vsako sezono soočajo pri svojem delu. Med tekmovanjem bo v ta namen potekala posebna okrogla miza s priznanimi strokovnjaki iz DRSI, DARS, policijo, predstavniki občin ter tudi z izvajalci.

V okviru dogodka bo potekala tudi novinarska konferenca.  S 15. novembrom se uradno začne zimska sezona, to je tudi mejnik za obvezno zimsko opremo jeklenih konjičkov na naših cestah. Predstavnikom sedme sile bodo Direkcija RS za infrastrukturo, Družba RS za avtoceste in Policija RS  pojasnili, kako smo letos pripravljeni na novo sezono in na kaj moramo kot uporabniki slovenskih cest biti še posebej pozorni.

 

Več informacij o dogodku na: www.eduevents.si

 

VABILO ZA SPONZORIRANJE DOGODKA

 

Informacije in prijave

Prijave na tekmovanje sprejemamo do 9. novembra 2018.

Natisnite si prijavnici:

Prijavnica okrogla miza izzivi zimske službe

Prijavnica na tekmovanje 

Odjave sprejemamo najkasneje do tri delovne dni pred datumom izvedbe. V primeru kasnejše odjave zaračunavamo 30% kotizacije.Pri neudeležbi brez odjave kotizacije ne vračamo.

 

Dodatne informacije: 041 348 364 ali info@educenter.si.

Kotizacija

Kotizacija  za udeležbo na tekmovanju za osvojitev kristalnega pokala za najspretnejšega voznika pluga 2018 znaša 250,00 EUR na udeleženca in vključuje DDV. Kotizacija za udeležbo na okrogli mizi znaša 150 EUR z vključenim DDV na udeleženca.  Kotizacijo nakažite pred pričetkom dogodka na transakcijski račun: SI 56 34000-1015589394 sklic 109-18, proračunski uporabniki pa v 30. dneh po prejetem računu. 

 


Prijava na: Zaplužimo v novo sezono – ekskluzivni spretnostni preizkus voznikov snežnih plugov

Prijave za dogodek so zaprte.

Zemljevid


Nalaganje mape ....