Educentrov poslovni zajtrk: “Milijoni za zimsko službo, koliko za ostala dela vzdrževanja cest?”

Datum
09.04.2013
9:00 - 10:30

Lokacija
Hotel Mons, Ljubljana

Kategorija
Izobraževanja s področja cestne stroke

Opis dogodka


Zima je letos postregla z nadpovprečnimi padavinami. Po podatkih agencije za okolje so nadpovprečno debelino snežne odeje izmerili na vseh merilnih postajah, razen v Mariboru. V Ljubljani, Novem mestu in Murski Soboti pa je snežna odeja vztrajala celo dlje od dolgoletnega povprečja. Temu primerno je bila draga tudi zimska služba. Upravljavce cest skrbi, kako bodo vzdrževali ceste, ki “cvetijo” po spomladanski odjugi in so bile že tako v slabem stanju. Postavlja se celo vprašanje, ali je imela zimska služba letos take razsežnosti, da bi jo lahko opredelili kot naravno nesrečo? Koliko bi lahko privarčevali pri zimski službi in katera so prioritetna vzdrževalna dela, ko ni dovolj denarja?

Svoje izkušnje in poglede na preteklo zimo in vzdrževanje cest ob pomanjkanju finančnih sredstev bodo z udeleženci poslovnega zajtrka delili:

mag. Gregor Ficko, Direkcija RS za ceste, Ljiljana Herga, Direkcija RS za ceste, Franci Žohar, Služba vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko, Andrej Sever, DARS d.d., Aleš Potisk in Jasna Tušek, Salinen Prosol d.o.o.

Kotizacija za udeležbo znaša 75 EUR z vključenim DDV.


Informacije in prijave

Prijave sprejemamo do srede, 4. aprila 2013. Prijavnico pošljete tako, da izpolnite internetni obrazec. Natisnjeno prijavnico lahko pošljete tudi po telefaksu: 01 300 73 96, po elektronski pošti info@educenter.si ali po pošti na naslov EDUCENTER d.o.o., Mesarska cesta 40, 1000 Ljubljana.

Prijavnica v pdf obliki: Prijavnica za poslovni zajtrk upravljavcev in vzdrževalcev cest

Odjave sprejemamo najkasneje do tri delovne dni pred datumom izvedbe. V primeru kasnejše odjave zaračunavamo 30% kotizacije.Pri neudeležbi brez odjave kotizacije ne vračamo.

Dodatne informacije: 041 348 364 ali info@educenter.si.


 

Prijava na: Educentrov poslovni zajtrk: “Milijoni za zimsko službo, koliko za ostala dela vzdrževanja cest?”

Prijave za dogodek so zaprte.

Zemljevid


Nalaganje mape ....