O Dravski kolesarski poti s petimi zvezdicami

O Dravski kolesarski poti s petimi zvezdicami

Datum
03.10.2019
13:45 - 15:00

Lokacija
Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana, Ljubljana

Kategorija
Izobraževanja s področja cestne stroke

Opis dogodka


Vabimo vas na pogovor s Paccom Wrolichom, koordinatorjem Dravske kolesarske poti v Avstriji

O DRAVSKI KOLESARSKI POTI S PETIMI ZVEZDICAMI
3. oktober 2019, Radisson Blu Plaza Hotel, 13.45 – 15.00

ADFC je nemška nacionalna kolesarska zveza, ki ocenjuje najdaljše kolesarske poti v Evropi z zvezdicami od ena do pet, kjer je pet najboljša ocena.

» Dravska kolesarska pot je bila vedno ocenjena s 4 zvezdicami. Ko sem prevzel koordiniranje Dravske kolesarske poti, sem si rekel, če si drugi, je dobro, ampak še zmeraj nisi prvi. In sem si zadal za osebni cilj, da bomo dosegli pet zvezdic.« Pacco Wrolich je v treh letih dosegel, da je Dravska kolesarska pot prejela najvišjo možno oceno petih zvezdic, ki jo vsako leto obnavljajo. Prepričan je, da bo Dravska kolesarska pot tudi v Sloveniji v naslednjih letih pridobila pet zvezdic.

Pacco Wrolich je koordinator za Dravsko kolesarsko pot v Avstriji. Je bivši vrhunski kolesar, ki je tekmoval tudi na olimpijskih igrah. Ob začetku projekta si je v stilu vrhunskega športnika zadal cilj, da bo Dravska kolesarska pot najboljša. Kako mu je uspelo? V čem je skrivnost, da je med najbolje ocenjenimi kolesarskimi potmi v Evropi? Kaj pomeni pet zvezdic za razvoj kolesarskega turizma? Kako mu uspe vključiti, navdušiti in prepričati odločevalce in investitorje?

Pogovor bo potekal v okviru posveta Slovenija gradi kolesarske povezave.

Vabimo odgovorne za kolesarsko infrastrukturo in razvoj kolesarskega turizma po občinah pa tudi projektante.

Foto: https://www.presseportal.de/pm/11941/4211916


Kotizacija
Kotizacija  za udeležbo na pogovoru znaša 110 EUR na udeleženca in vključuje DDV.  Kotizacijo nakažite najkasneje do srede, 2. otobra 2019 na transakcijski račun: SI 56 34000-1015589394 sklic 00 111-19, proračunski uporabniki pa v 30. dneh po prejemu računa.  Ostali podatki za plačilo: EDUCENTER d.o.o., Mesarska cesta 40, Ljubljana, ID za DDV: SI88503313


Informacije in prijave

Prijave sprejemamo najkasneje do četrka,26. septembra 2019.  Odjave sprejemamo najkasneje do tri delovne dni pred datumom izvedbe. V primeru kasnejše odjave zaračunavamo 30% kotizacije.Pri neudeležbi brez odjave kotizacije ne vračamo.

Dodatne informacije: 041 348 364 ali info@educenter.si. 

Prijava na: O Dravski kolesarski poti s petimi zvezdicami

Prijave za dogodek so zaprte.

Zemljevid


Nalaganje mape ....